Communicatie en projecten

Communicatie en projecten

Vorm geven aan al uw communicatie-uitingen. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl voor uw organisatie, project of product. Of het ontwerpen van uw logo of mailing, wij geven vorm aan uw uitstraling. Ook uw webdesign is bij ons in goede handen. Een goede website moet werven, informeren en vasthouden. Uw positionering en de motieven van uw doelgroepen zijn de basis voor de grafische vormgeving en het ontwerp van de navigatiestructuur van uw website.

We bieden een sterke combinatie van concept, ontwerp en realisatie. Wij beschikken over de juiste kennis om het gehele traject vanaf ontwerp tot aan eindproduct voor u vorm te geven tot aan het inrichten van uw website. Wanneer de vormgeving gereed is volgt er nog een traject van realisatie van het uiteindelijke product. Het gehele traject ligt in één hand waardoor u meer tijd heeft voor uw eigen business.

Ook kunnen wij o.m. adviseren bij het uitgeven van een nieuw op te zetten magazine. Naast de eigen expertise beschikken wij ook over de kennis en ervaring om gebruik te maken van een netwerk van specialisten voor xml-opmaak, redactie en beeldbewerking.  PDF’s interactief en digitaal publiceren via de App-store en Android market worden door ons begeleid. Wij zijn de spin in het web en zorgen dat alles op het juiste moment op de juiste plaats is voor de realisatie van uw product. Productiebegeleiding nieuwe stijl. Bladmanagement voor bestaande en nieuwe boeken en tijdschriften is bij ons in goede handen.