Fotografie en beeldbewerking

Fotografie en beeldbewerking

Digitale fotografie en beeldbewerking zijn onlosmakelijk verbonden aan het creatieve proces. Bedrijven en particulieren zijn welkom voor een reportage, portret of ander zakelijk standpunt.  Sport, evenementen, reclame en mensen.  Wisselwerking tussen camera en individu, alles in een reflex.

Wij kunnen ook voor u een drone inzetten voor een creatieve blik van boven voor zowel film als fotografie. Onze nieuwe dienst is het verzorgen van drone-vluchten. Wij zorgen voor een creatieve blik van boven. Wij volgen nu het officiele traject om legaal te mogen vliegen. Wetgeving is nog steeds aan verandering onderhevig maar wij wachten daar niet op. We zorgen dat we volledige ontheffing krijgen van het ILT om te mogen vliegen. We vliegen met de DJI Inspire1.

U kunt bij ons terecht voor al uw fotografie opdrachten en digitale beeldbewerking. Zowel op locatie als in de studio streven wij naar een onderscheidend en verfrissend resultaat. Geen tijd om uw foto’s net dat beetje extra te geven? Een andere achtergrond, toch een surrealistisch beeld of net even dat andere filter toevoegen zijn één van de vele mogelijkheden. Wij kunnen ook uw oude foto’s digitaliseren en bewerken.

Voor een opdracht worden er duidelijke afspraken met u gemaakt zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Afhankelijk van uw project spreken we een uurtarief af of een totaalprijs voor het hele project.  Bel of mail om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor een uitgebreide portfolio op  www.haagenphoto.nl.