Film en video

Film en video

Wij verzorgen uw (corporate) bedrijfsreportage, commercial of videopresentatie. Maar ook instructie- en voorlichtingfilms behoren tot de mogelijkheid. Ook zijn wij inzetbaar bij uw bedrijfsfeest of jubileum. De aandacht van de kijker pakken en vasthouden is onze kunst.

De aanpak en werkwijze is ook hier zoals gebruikelijk een co-productie tussen beeld en klant. Na de eerste kennismaking gaan we aan de slag met het storyboard. Zodra er overeenstemming is over concept en script gaat het idee over in beeld. Uw wensen en eisen met betrekking tot inhoud en stijl worden zeker meegenomen. Voor de opname ontvangt u een gedetailleerd programma van de opnamedag zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Wij kunnen ook voor u een drone inzetten voor een creatieve blik van boven voor zowel film als fotografie. Onze nieuwe dienst is het verzorgen van drone-vluchten. Wij zorgen voor een creatieve blik van boven. Wij vliegen volgens de normen van het IL&T. Wetgeving is nog steeds aan verandering onderhevig maar wij wachten daar niet op. We zorgen dat we volledige ontheffing krijgen van het IL&T om te mogen vliegen. We vliegen met de DJI Inspire1.  Opleiding is gevolgd via het NLR en EuroUSC.

Montage en editing gebeurt uiteraard in eigen huis. Met oog voor detail en een no-nonsense werkwijze bespreken we het eindresultaat met u. Wij verzorgende de complete producties, van planning en opname tot montage en aflevering op bijvoorbeeld DVD in Ultra HD 4K.  Of natuurlijk in het juiste internetformaat.