Nieuws

Nieuws

Recentelijk was er de nominatie in de categorie Dier tijdens de prestigieuze fotowedstrijd van National Geographic. Daar zijn we best trots op. Uit meer dan 3500 inzendingen in deze categorie zijn er 10 inzendingen genomineerd geweest. Het leverde ook een halve pagina in de Stentor op! Ook in de fotografie tak springen we er goed uit.

Deze foto van de schuurmus is ook gekozen voor de scheurkalender van National Geographic 2016! Via deze pagina houden we u op de hoogte van pas afgeronde opdrachten. Ook informeren we u over nieuwe en in ontwikkeling zijnde producten en opdrachten. Zonder kapsones, we doen gewoon waar het om gaat. Wij kunnen ook voor u een drone inzetten voor een creatieve blik van boven voor zowel film als fotografie. Onze nieuwe dienst is het verzorgen van drone-vluchten. Wij zorgen voor een creatieve blik van boven.In de portfolio pagina ziet u dat wij uw website op maat kunnen verzorgen. Van alleen een digitale visitekaart tot en met een interactieve website met een content management systeem. Ook verzorgen wij uw online-shop of I-deal toepassingen. Informeer naar de mogelijkheden, een scherpe prijs en een goed gesprek zijn de basis voor uw online business.

Een nieuwe huisstijl hoeft niet duur te zijn. Het gehele traject vanaf ontwerp tot en met de oplevering is bij ons in goede handen. U ontvangt vooraf een heldere specificatie van de kosten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan!

Vraag vrijblijvend een offerte voor uw bedrijfsbrochure of presentatiemagazine. U zult zien dat een degelijke luxe presentatie van uw bedrijf of sportvereniging niet duur hoeft te zijn. Advertentie-inkomsten zorgen er desgewenst voor dat deze voor u zelfs kosteloos is.